Amaro & Fashion

Djurens Chans


Stockholm/ Västra Götaland

Ideell förening sedan 2010-06-29 med organisationsnummer: 802453-4037. Vi har § 16 tillstånd från Länsstyrelsen.

Amaro & Fashion

Saknar fadder

Stad: Kungälv Ålder: ca 2 år Kön: Hane & Hona Kastrerad: Ja Vaccinerad: Ja Id-märkt: Chipmärkt Försäkrad: Ja  Rumsren: Ja

Flyttar endast tillsammans

Bakgrund: Amaro och Fashion hittades tillsammans på en altan där dom sökte skydd mot kylan.

 

Personlighet: Fashion och Amaro heter vi och vi är ett lyckligt syskonpar som nu varit längst hos Djurens Chans. Vi hoppas att det är att folk missat oss bara och att det faktiskt finns någon där ute som skulle vilja älska oss båda Vi lovar att älska dig tillbaks oändligt mycket. Vi är lagom busiga, gillar att lata oss och mysa och bli borstade. För oss är det inga problem om det finns andra katter i hemmet bara vi två får fortsätta bo tillsammans. En gång var jag (Fashion) utan min bror och jag kan säga att jag inte tyckte det var roligt alls! Jag är den lite blygare av oss medans Amaro är modigast. Vi finns i Kungälv just nu och självklart har Djurens Chans gett oss vaccin, kastrering och id-märkning, vi är också försäkrade och använder vår låda som toalett. Om vi ska avgöra vår ålder så är vi bebisar men enligt doktorn så är vi kanske 2 år snart Finns du där ute? Du som vill älska oss?

 

Framtida hem: Amaro och Fashion placeras endast tillsammans då Fashion inte alls mår bra utan sin bror. Dom trivs som innekatter och önskar ett hem där man bjuder på godis och bus, och kel men också där man har förståelse för att Fashion inte riktigt vågar ta för sig i början.

 

Adoptionskostnad: 2500 kr

 

Kontaktperson: Angelica - angelica@djurenschans.se