Göran

Göran


Stad: Göteborg 

Ålder: ca 2 år 

Kön: Hane 

Kastrerad: Ja 

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Kräver kattsällskap

Bakgrund: Göran är född som hemlös, och kom in till oss när han fångats in av privatpersoner.

Personlighet: Göran älskar att busa, både med sina leksaker, andra katter och med människor i den utsträckning han vågar. Han är väldigt omhändertagande och tvättar sin kattkompis från topp till tå varje dag. Han hade trivts utmärkt med en kattunge eller yngre katt som han kan leka med och ta hand om (och uppfostra). 
Göran är inte tam och vågar inte riktigt bli klappad, men han ligger gärna på en egen stol och sover om jag sitter vid köksbordet och pluggar. 

Han är fantastiskt skötsam. Han gillar att ha sina egna leksaker, så han håller sig till dem och leker inte med något annat. Han leker gärna vilt och mycket, men aldrig så att han river ner grejer eller stökar. Han spiller inte ens mat utanför matskålen. 

Beröring är det vi tränar på just nu. Göran har ännu inte förstått hur mysigt det kan vara att bli kliad bakom öronen, men det blir sakta men säkert bättre. 

Framtida hem: Göran söker ett hem med en annan tam katt som kan visa honom vägen till tryggheten. Han ska bo som innekatt och han söker ett lugnt hem. Göran är rätt bekväm runt människor nu, men beröring är fortfarande läskigt. Han är däremot gärna med, men istället för att sitta i knät så vill han ha en egen stol. 

Adoptionskostnad: 1500 kr

Kontaktperson: Angelica- angelica@djurenschans.se

 

Sponsra oss

Vill du stötta vårt arbete?

Vi söker alltid faddrar till våra katter för att kunna hålla dom försäkrade. Läs mer här!

Skänk en gåva via 

Swish: 1236947279

PG: 584660-5

BG: 716-9550