Linus

Djurens Chans


Stockholm/ Västra Götaland

Ideell förening sedan 2010-06-29 med organisationsnummer: 802453-4037. Vi har § 16 tillstånd från Länsstyrelsen.

Linus

Stad: Mölnlycke/ Härryda Ålder: okänd/äldre Kön: Hane Kastrerad: Ja Vaccinerad: Ja Id-märkt: Chipmärkt  Försäkrad: Ja

 Rumsren: Ja Önskar kattsällskap: Ja

Bakgrund: Linus levde ensam ute, när man forskade i varför så många katter levde utan någon människa där blev svaret att ägaren lämnat dom för flera år sen men ingen hade velat hjälpa katterna. Skicket dessa katter var i var bedrövligt och under all kritik. Linus har en tass som ser lite konstig ut, hans tänder har vi nu fått operera ut nästan alla och han är ljuskänslig. Han var så smutsig i pälsen och den var full med vad vi gissar var motorolja.

Personlighet: Linus fullkomligen älskar livet, han har ett bakomliggande trauma som gör att han tycker det är läskigt om människor sträcker sig mot honom. Men när du känner honom kan du klappa och det njuter han fullt ut av. Han älskar att leka även om han inte riktigt vet hur man gör det så älskar han det och det kan bli lite tokigt ibland med att han ramlar eller tippar omkull men det stoppar inte hans framfart.

Framtida hem: Linus söker ett hem att leva ut sitt liv hos, Djurens Chans kommer fortsätta ta hand om hans vård om och när han behöver det. Han vill gärna ha en lekfull kompis också.

Adoptionskostnad: Föreningen sponsrar Linus i sitt nya hem

Kontaktperson: Angelica - angelica@djurenschans.se