Perdita

Djurens Chans


Stockholm/ Västra Götaland

Ideell förening sedan 2010-06-29 med organisationsnummer: 802453-4037. Vi har § 16 tillstånd från Länsstyrelsen.

Perdita

Saknar fadder

Stad: Hässelby/ Stockholm Ålder: > 12 veckor Kön: hona Kastrerad: Nej Vaccinerad: Ja Id-märkt: Chipmärkt Besiktad med intyg från veterinär: Ja Försäkrad: Ja  Rumsren: Ja

Kräver kattsällskap

Bakgrund: Perdita är hittad ute med syskon och mamma.

Personlighet: Perdita är en blyg tjej som är full av bus. Till skillnad från sina syskon så gillar hon att spana in en situation innan hon kastar sig in i den. Jourmatte ser henne ofta sitta och fundera en bit bort när det är något nytt som sker. Perdita älskar att leka och brottas med sina syskon, och är ytterst fascinerad av rinnande vatten. Vippor, snören och laserpekare hör till favoritleksakerna. Perdita går att klappa när hon känner sig trygg, och sover gärna i sängen på nätterna med jourmatte och de andra katterna.

Framtida hem: Perditas framtida hem behöver ha minst en kattkompis i passande ålder för henne att busa och leka med. Men hemmet behöver vara redo på att Perdita är blyg i början och att man kan behöva jobba lite till med henne innan hon är helt trygg med människor. Kattungar är i stort anpassningsbara och kan bo i familjer med barn (inte för stojigt såklart) och med andra djur. I övrigt kräver vi att våra kattungar hålls som innekatter tills det att dom är kastrerade.

Adoptionskostnad: 1800 kr

Kontaktperson: Ida - ida@djurenschans.se

Kattungar placeras endast med kattsällskap och vi begär in kastreringsintyg från er när katten är könsmogen.