Så kan du hjälpa oss

Gå till avsnitt: Bli försäkringsfadder, Bli stödmedlem, Bli jourhem åt djuren i Djurens Chans, Stöd oss, Ge en gåva, Skänka saker, foder, tillbehör mm, Transport

Bli försäkringsfadder

Vi försöker att försäkra in alla våra djur för att ge dom de bästa chanserna. Varje katt kostar 50 kr per månad och varje kanin kostar 30 kr per månad att hålla försäkrad och det är en hård kostnad för föreningen att binda upp sig på. Vi ber därför om hjälp! Ge 50 kr per månad och ge ett djur möjligheten att vara försäkrad.

För varje ny försäkringsfadder försäkras ett av djuren. Det går självklart bra att faddra fler åt gången.
Du kan inte välja vilket djur du vill vara fadder åt utan det går till försäkringskostnaden för de djur som finns inne.
Sätt in din faddersumma varje månad på plusgiro: 584660-5 märkt försäkringsfadder.

Bli stödmedlem

Stöd föreningens arbete genom att bli stödmedlem
Att bli medlem i Djurens Chans kostar 150 kr per år, betala in medlemsavgiften till PG: 584660-5 eller BG: 716-9550 märk betalningen med din mailadress.

Som medlem får du också rabatt hos Nutram på kvalitetsfoder för katt och hund och kattsand. Du får 50% rabatt på kattmat, det är INTE ett engångserbjudande utan gäller på alla dina köp. På kattsand och hundmat gäller uppfödarrabatter.
Du kan läsa mer om Nutrams foder på www.nutram.se

Bli jourhem åt djuren i Djurens Chans

Läs mer under respektive djur, katt eller kanin!

Stöd oss

Vi är oerhört tacksamma för all hjälp vi kan få, det ökar våra chanser att hjälpa utsatta djur. Alla gåvor redovisas på under Gåvoredovisning i menyn.

Ge en gåva

Det är föreningens ekonomi som avgör hur många djur vi kan hjälpa. Alla gåvor, stora som små gör skillnad.

Plusgiro är 584660-5

Bankgiro är 716-9550

Swish: 123 694 7279

Om du vill öronmärka gåvan så märk den med ändamålet du önskar. Vid inbetalning av en donation märk betalningen med Pul och ditt namn och ändamål. Om du vill vara anonym så märker du betalningen NN.

Skänka saker, foder, tillbehör mm

Kontakta någon av oss: Örebro: johanna@djurenschans.se Stockholm: angelica@djurenschans.se, vi tar tacksamt emot om möjlighet finns.

Ex på saker som alltid behövs:
Mat
Kattsand
Filtar, handdukar
Transportburar
Kattlådor
Kaninburar
Avmaskningsmedel
Frontline
Ytdesinfektion
Leksaker
Saker vi kan sälja till förmån för djuren

Transport

Transporthjälp behövs för att hämta djur som behöver vår hjälp, behöver till veterinären eller i vissa fall till hem som väntar. Föreningen är mest verksam i Stockholm och Örebro så det vanligaste är att vi behöver transport inom eller mellan dessa städer. Om du kan tänka dig att ställa upp som transportör inom ett visst område, kontakta johanna@djurenschans.se