Starling

Djurens Chans


Stockholm/ Västra Götaland

Ideell förening sedan 2010-06-29 med organisationsnummer: 802453-4037. Vi har § 16 tillstånd från Länsstyrelsen.

Starling

Stad: Alingsås Ålder: 9 år Kön: Hane Kastrerad: Ja Vaccinerad: Ja Id-märkt: Chipmärkt  Försäkrad: Ja

Försäkringsfadder: Saknar fadder Rumsren: Ja Önskar kattsällskap: Kan bo med annan katt men det är inte nödvändigt

Bakgrund: Starling är en privat omplacering, han lämnades in till oss tillsammans med en till katt när familjen inte längre kunde ha dom kvar.

Personlighet: Goddag! Jag heter Starling och är en stilig gubbe på 9 år, mina största intressen i livet är att äta gott och sova skönt (vilket syns lite på min figur). Jag är självständig och charmig av mig och söker dig som vill ha en självständig katt som helst står på egna tassar. Jag är ingen klängig typ och ser helst att inte du heller är det, jag söker en kompis att prata med och umgås med i soffan framför en bra film kanske. Jag är van att hålla mig inomhus men om du råkar ha en altan eller gräsmatta jag kan njuta på så är det också helt ok för mig 😉

Jag finns just nu hos jourhem i Göteborg och jag undrar var finns du? Du som vill njuta av livet tillsammans med en charmör som mig?

Jag är kastrerad, vaccinerad, id-märkt, försäkrad, självklart går jag på toalådan. Jag ser helst att slippa små barn och jag vill inte bo med hund.

Framtida hem: Starling ska inte bo med för små barn, han trivs ensam men har tidigare bott med annan katt så kan göra det igen. Han har aldrig träffat hund. Han kan bo som innekatt och utekatt.

Adoptionskostnad: 1500 kr

Kontaktperson: Angelica - angelica@djurenschans.se