Toffee

Djurens Chans


Stockholm/ Västra Götaland

Ideell förening sedan 2010-06-29 med organisationsnummer: 802453-4037. Vi har § 16 tillstånd från Länsstyrelsen.

Toffee

Stad: Göteborg Ålder: ca 2-3 år Kön: Hona Kastrerad: Ja Vaccinerad: Ja Id-märkt: Chipmärkt  Försäkrad: Ja

 Rumsren: Ja Önskar kattsällskap: Ja

Bakgrund: Toffee är räddad från ett område där hon matades av en äldre person som kom dit ibland och amtade gruppen med katter som bodde där.

Personlighet: Toffee är världens snällaste katt som är väldigt lätt att älska! Hon tycker mycket om mat och känner igen de exakta ljuden och lukterna när man tar fram blötmat, då sätter hon sig i köket, tittar på en med sina tefatsögon och jamar lite försiktigt och ens hjärta smälter direkt! Hon kan även gå runt och prata/kuttra lite för sig själv vilket är väldigt gulligt! Hon fullkomligt älskar andra katter och kelar gärna med dom. Toffee kan uppfattas som en försiktig dam men hon leker gärna, särskilt om du leker med henne, t.ex. vippa, laserpekare är kul och ibland får hon små infall och jagar runt små leksaker. Hon är gärna med dig överallt men utan att vara klängig, hon är ännu ingen knäkatt men hon har lärt sig att gos ändå är trevligt.

Framtida hem:  Toffee söker ett hem med minst en snäll kattkompis, en trygg och pigg kattkompis som kan visa henne de bästa matskålarna, de roligaste leksakerna och besvarar hennes kramar. Toffee vill vara innekatt, hon funkar med snäll hund och hon vill inte bo med barn.

Adoptionskostnad: 1500 kr

Kontaktperson: Angelica - angelica@djurenschans.se