Toivo

Toivo

Finns i: Stockholm

Ålder: ca 2-3 år

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Ja

Försäkrad: Ja

Rumsren: Ja

Önskar kattsällskap: Kan bo med andra katter eller som ensamkatt

Barn: Ej barn

Bakgrund: Toivo kommer från ett vanvårdsärende i Östergötland som Djurens Chans engagerade sig i. När han kom in i jourhem så var han full av skabb och löss, och väldigt rädd.

Personlighet: Nu när Toivo börjat landa i sitt jourhem så har han visat sig vara en väldigt snäll herre som lätt blir rädd och osäker när det är för stökigt runtomkring eller när han ställs inför något nytt. Toivo älskar kel och gos, men behöver fortfarande väldigt mycket uppmuntring för att våga ta för sig och våga komma fram för att kela. Han är väldigt rädd för hastiga rörelser och man bör vara varsam när man hanterar honom, då han annars lätt går och gömmer sig.

Framtida hem: Ett lugnt hem utan barn är att föredra. Toivo kan bo med andra katter, men då han är lite ”klumpig” i sitt kattspråk så är det viktigt att de andra katterna i hemmet i så fall är trygga och avslappnade. I jourhemmet vill Toivo så gärna vara kompis med de andra katterna att han inte alltid förstår sig på när de vill vara ifred eller inte vill leka, och det kan ställa till problem i ett nytt hem.

Adoptionsavgift: 1500 kr

Kontaktperson:  Ida – ida@djurenschans.se

Sponsra oss

Vill du stötta vårt arbete?

Vi söker alltid faddrar till våra katter för att kunna hålla dom försäkrade. Läs mer här!

Skänk en gåva via 

Swish: 1236947279

PG: 584660-5

BG: 716-9550