Aaron

Aaron

Stad: Stockholm

Ålder: ca 1

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja 

Rumsren: Ja

Hund: vet ej


Aaron behöver inte kattsällskap, men självklart är det att föredra


Bakgrund: Aaron kom in med en grupp katter från en koloni i Skåne


Personlighet:

Matglad och nyfiken killer som nu mera gillar att titta runt i lägenheten på dagarna och se vad människorna håller på med. Han gillar att leka och det bästa som finns är enligt honom mjukmat, hör han prassel från påsen så kan komma kikandes! Klappar får man göra ibland men det är inte alltid han är sugen på det, utan ligger hellre själv på sängen och myser (just nu i alla fall). Ogillar han klappandet så går han bara därifrån, han har aldrig väst eller försökt slå till en med tassen.

Han älskar vippan vi har med fjädrar på, men även små tygmös kan han gå lös på om han är riktigt igång!
All typ av mjukmat anser han vara himmelriket!

När man ger mjukmat så får man alltid klappa med det är 50/50 om han är okej med att man fortsätter när tallriken är tom (men då flyttar han sig bara 1 meter och hoppas på mer mat). Vi har även kunnat klappa utan mat när han ligger på sin favorit filt, men det är såklart även där på hans villkor än så länge. Han har spunnit och trampat med tassarna vid ett par gånger.

Nya människor tycker han fortfarande är läskigt, hastiga rörelser och nya skarpa ljud (typ om man skulle tappa bestick i golvet) är inte heller något han riktigt gillar än.
Vi jobbar med dessa genom att ge dom en positiv uppfattning för honom, så som att ena personen matar med mjukmat medans den andra rör sig runt, skramlar i köket, osv. Vissa gånger har vi bara låtit honom vänja sig vid ljudet och fått lära sig att det inte "gör ont" när han hör det.Framtida hem:

Till Aaron söker vi ett hem utan barn och stök, han behöver tid att öppna sig och vänja sig vid nya människor och sin nya miljö. 


Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 1800 kr

Kontaktperson: Angelica angelica@djurenschans.se