Ava

Ava

Stad: Stockholm

Ålder: ca 5 år

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Hund: Vet ej

Ava kan bo med annan katt

Bakgrund:

Ava kom till Djurens Chans då matte jobbade för mycket och barnen var utflugna. Detta passade inte Ava då hon är en mycket social tjej som vill vara i centrum av aktiviteterna!

Personlighet:

Underbara Ava är katten som möter dig vid dörren och vill hälsa dig välkommen hem. Väl hemma så är hon din skugga som vill vara med, lika nyfiken som kelig är denna lilla svarta katt. Ava har tyvärr behövt flytta några gånger men visat att hon har ett stort mod och ger nya människor möjligheten att få lära känna henne.

 

Ava är för dig som vill ha en katt som gillar att vara nära, oavsett om det är tv-mys i soffan eller jobb framför datorn. Rätt hem för Ava trivs med detta och aktiverar gärna hennes nyfikenhet med lek, bus och äventyr. Att springa fort är riktigt roligt, antingen efter en boll eller än bättre när det vankas snöre eller vippa.


Framtida hem:

Ava har tidigare bott med andra katter men gör fn inte det i sitt jourhem. Ava placeras antingen med kattsällskap eller i ett hem som kan tillgodose hennes stora behov av social interaktion och aktivering, både nu och i hela hennes liv. Ava är lekfull med en mjuk sida så helst ska eventuell kattkompis gilla att busa, men kanske helst inte vara den som brinner för högintensiva brottningsmatcher. Ava skulle nog trivas bra i en familj med äldre barn.

 

I början kommer Ava säkerligen gömma sig, en naturlig reaktion till ny miljö, så det nya hemmet måste ha tålamod och låta den fina, keliga, gosiga Ava komma fram i sin takt.

 

Att bo med Ava, det är en fantastisk rolig upplevelse – mys, kel och lek om vartannat – så det nya hemmet måste vara beredda att dela sitt hem med en social katt delux!


Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 2500 kr

Kontaktperson: Emilia emilia@djurenschans.se