Lämna in hund för omplacering

Behöver du omplacera din hund?

Djurens Chans tar emot hundar i Stockholms regionen, vilket innebär att om din hund bor nån annanstans i landet behöver du kunna ordna med transporten.

Observera att vi inte längre placerar kaniner, för hjälp med kaniner kontakta www.smadjurschansen.se

För hjälp att omplacera katt vänligen klicka här!

 

Vi tar in hunden i vår jourhemsverksamhet, efter att en bedömning av hunden gjorts utav en av våra representanter. Som ägare ska man vara medveten om att när man har lämnat in sin hund till oss så lämnar man över hela ansvaret, man kan inte ställa krav på vilket typ av hem hunden ska flytta till. Vi väljer det hem till hunden som vi anser passar, vi är noggranna med var vi placerar dom. Det finns ingen tidsgräns på hur länge en hund får vara i jourhem hos oss, och inga friska hundar avlivas. Transporten till våra jourhem måste du som ägare lösa. Även vid första träffen av hunden kan du som ägare behöva åka till representant.

 

Hunden behöver vara vaccinerad, chipmärkt och ägarregistrerad på dig som lämnar över hunden och försäkrad. Vi begär in vaccinationsintyget samt ett besiktningsprotokoll som inte är äldre än 7 dagar vid överlämnandet.

7
6
8
9
10
5
2 (1)
4
3

 

Det kostar just nu inget att lämna in din hund hos oss om den är försäkrad samt besiktas och har giltig vaccination vid inlämnandet.

 

Mat som hunden äter bör medfölja. Eventuella tillbehör tas tacksamt emot.

 

OBSERVERA: Vi vill ta över eventuellt befintlig försäkring! Så avsluta inte försäkringen.

 

Fyll i formuläret nedan eller kopiera in frågorna och svara på dom i ett mail. Skicka sedan mailet till angelica@djurenschans.se

 


Hur lång tid tar det att få vår hjälp?

Omöjligt att svara på. Allt beror på hur många hur många jourhem vi har att tillgå och hur ekonomin ser ut. Så ibland kan vi ta emot hundar direkt, ibland kan väntetiden vara upp till några månader. Det beror också på om hunden har särskilda behov så vi behöver ha något särskilt jourhem.Inlämningsformuläret här nedan

 
 
 
 
 
 
 
Ja
Nej
 
Ja
Nej, jag kan göra det innan inläming
Nej, jag kan inte göra det innan inlämning
 
 
Ja
Nej