Cole & Balthazar

Cole & Balthazar

e
e
f
f
båda
båda
båda
båda
Balthazar
Balthazar
Balthazar
Balthazar
Cole
Cole
Cole
Cole
Balthazar
Balthazar
Balthazar
Balthazar
Balthazar
Balthazar
båda
båda
båda
båda
Cole
Cole
d
d
g
g
a
a
b
b
c
c

Stad: Stockholm

Ålder: 5 år gamla

Kön: Hanar

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Hund: vet ej


Cole och Balthazar ska bo tillsammans


Bakgrund: Inlämnade för omplacering pga svår allergi hos ägaren.

Från början kommer dom från en kattsamlare så deras grund trygghet har fått sig en svår smäll redan från starten i livet. 


Personlighet:

Balthazar är en charmig och klok katt med en stor oemotståndlig personlighet. Han vill gärna tro att han har koll på allt och att det är han som bestämmer, men om du erbjuder honom kyckling kan han inte stå emot. Han är en riktig godisråtta och har även svårt att stå emot kattgodis. Vill du komma honom nära är min bästa tips att muta med gott. Han är den mest intelligent och medveten katt jag har träffat. Att öppna lådor och garderobsdörren är ingen match. Han gör det bara för att få koll på sin omgivning och är sedan nöjd när han har fått se vad som är innanför. Jag tror att han anser sig för mogen och klok för lek med människor, men han leker gärna med sin bror Cole.

Cole är en riktigt mjukis. Han har definitivt sitt leksinne kvar och älskar att jaga en laserpekare. Vill man komma nära är lek det bästa sättet. Han älskar kyckling, men kan stå emot till skillnad från sin bror Balthazar. Han är rädd av sig med nya människor men med tid kan han troligtvis bli väldigt gosig. 


Framtida hem:

Dessa fina bröder behöver en trygg plats att kalla hemma. Dom vill inte bo med småbarn, dom är inte vana vid hund. 

Båda bröderna vill vara innekatter och med deras brokiga bakgrund behöver du som adoptör vilja jobba fram en relation med dom, visa dom att dom är trygga, och acceptera om dom inte blir knäkatter. 


Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 5000 kr för båda

Kontaktperson: Emilia emilia@djurenschans.se