Sickan & Skrållan

Sickan & Skrållan

Stad: Stockholm

Ålder

Kön: Hane & Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Tatuerade

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Hund: vet ej


Sickan & Skrållan flyttar endast tillsammans


Bakgrund: Sickan levde hemlös länge innan han räddades, Skrållan kommer från en koloni i Skåne så dom två kände inte varandra sen innan men fann kärleken och tryggheten tillsammans.

Personlighet:

Sickan är en stor, mysig och väldigt snäll katt som älskar att bli kliad på magen. Han tycker mycket om god mat och att mysa och busa med Skrållan. Han är väldigt snäll och mjuk mot andra katter men kan fortfarande vara lite försiktig och skygg mot nya människor.

Skrållan är en pigg och lekfull katt. Är extra förtjust i Sickan men går även fint ihop med jourhemmets honkatt. Skrållan har gjort stora framsteg och nu får man klappa henne när man kommer med mat. När det inte finns någon mat att muta med nöjer hon sig än så länge med att nosa på handen men det är inte långt borta att få klappa henne även då. Hon är en riktig matfriare som smörar när det serveras mat och inte drar sig för att knuffa undan Sickan från hans skål om det verkar finnas något godare där. Sickan tolererar det tålmodigt och väntar snällt på sin tur "Happy wife, happy life".Framtida hem:

Dom passar bäst i ett lugnt litet hushåll utan barn med en eller max två vuxna. Sickan och Skrållan vill gärna fortsätta bo tillsammans. Fungerar nog även utmärkt tillsammans med ytterligare mjuk honkatt.


Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 3600 kr för dom tillsammans

Kontaktperson: Angelica angelica@djurenschans.se