Zigge

Zigge

Stad: Stockholm

Ålder: ca 7 månader (dec-21)

Kön: Hane

Kastrerad: Ja

Vaccinerad:Ja

Id-märkt: Ja

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Hund: Ja kan lära sig bo med hund

Zigge vill ha en kattkompis

Bakgrund:

Kommer från ett ärende i Skåne där vi belv ombedda att ta emot 3 ungkatter och en mammakatt med tre ungar.

Personlighet:

Zigge är ett riktigt busfrö med ett hjärta av guld och mod som ett lejon. Han kräver mycket aktivering för att stilla hans lekfulla och nyfikna sida. Han trivs med andra katter och lekbrottas gärna när tillfälle ges. Likaså söker gärna kattkompisarnas trygghet och närhet när något är nytt eller läskigt. 

Zigge har en skön personlighet och kommer växa upp till en stor kille. Just nu är han mindre än de vuxna honorna han bor med i sitt jourhem och de kan hantera honom även när han blir för tuff. Han vill gärna bo med en kattkompis som gillar lite tuffare tag och kan hantera honom på ett bra sätt. 

Mot oss människor är han fortfarande lite osäker men gjort enorma framsteg och stryker sig gärna mot ben och händer. Nyfikenheten vinner snabbt över osäkerheten om tvåbeningen har favoritgodiset eller än bättre en lasterpekare. 

Han har nyligen börjat älska kli och gos, men har lite väg att gå tills han är fullt bekväm med oss tvåbeningar.  När han blir osäker så kommer ett fräs men visar ingen aggressivitet. Hos ett hem med tålamod och lugn kommer denna kille snabbt trivas. 


Denna kille är verkligen en unik guldklimp som vinner allas  hjärtan! 

Framtida hem:

Zigge söker hem med kattsällskap och finns barn ska dom vara över 12 år. Zigge söker ett hem med tålamod men också ett hem där man vill utvecklas tillsammans med honom.

Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 2500 kr

Kontaktperson: Angelica angelica@djurenschans.se