Zindy

Zindy

Stad: Stockholm

Ålder: ca 7 månader(dec-21)

Kön: hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Hund: Vet ej

Zindy ska bo med kattkompis!

Bakgrund:

Zindy kommer från Skåne och är syskon med Zingo och Zigge

Personlighet:

Denna lilla tjej var länge en av de mest rädda av de tre syskonen. Bara rösten av en människa fick Zindy att gömma sig. Men en dag var det som något sa klick och vips har hon förvandlats till inte bara ett kelmonster, utan ett kelmonster av rang! 


Zindy älskar att leka, allra helst jaga något och blir oftast så full i bus att hon glömmer vad hon jagade. Energi finns det ingen hejd på och när kattkompisarna tar paus för en tupplur då går hon på upptäcksfärd. Hon är en liten ninja som försöker ta sig in/över/under precis allt. 


Den andra sidan av denna unika lilla tjej är hennes enorma behov av närhet. Hon vill helst sova nära (eller på tvåbeningens ansikte) gosar in sig rejält och är som mest nöjd när hon får vara centrum av all uppmärksamhet. 


Framtida hem:

Zindy vill ha en kattkompis. Kompisen måste dock vara beredd på att bo med en Duracellkanin och typisk retsticka till lillasyster. Hon lever enligt teorin att all mat (inklusive tvåbeningarnas) är till för att delas så det gäller att hålla koll på ostmackan när Zindy fått nys på den. 

Zindys familj ska inte ha små barn men lite äldre barn går bra.


Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 2500 kr

Kontaktperson: Angelica angelica@djurenschans.se