Intresseanmälan för katt

Fyll i din intresseanmälan för katt här

Läs texten Om adoption här!

Kom ihåg att fylla i intresseanmälan så komplett du kan, kontrollera din skräppost om du inte fått svar efter en vecka. 


Vi jobbar inte för att bli av med katter snabbt utan vi vill matcha rätt katt med rätt hem. Är du ute efter en snabb affär så kommer det inte att ske via oss.


Vi kommer läsa er intresseanmälan och om vi känner att vi har en katt som matchar er så kommer vi svara er på mail. Vi kan i mailet ha följdfrågor på intresseanmälan ni gjort, eller så ber vi er att kontakta oss på utsatt telefon tid.

Efter vi kommit så långt att vi pratat i telefon så är det dags att boka in ett möte. Efter mötet så kommer ni att få fundera, sen återkommer ni och då vill vi ha en digital visning av hemmet, sen ska möte nr 2 bokas in. Vi vill inte ha träffarna för tätt inpå varandra.

På träff två går vi igenom burar, kattsand, mat mm kring katten, samt hur en flytt funkar.

Därefter är det dags att planera flytten.Efter du klickat på skicka så så försvinner formuläret, det betyder att det skickats, om inte så saknas något i formuläret att fylla i.


Du kommer endast få svar om du är en potentiell matchning för katten!
Observera att om katten vill ha kattsällskap kommer vi inte att placera den som ensamkatt! Om ert intresse inte passar den katten så räknas ni EJ som matchning och vi svarar inte på ert intresse.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lägenhet
Hus
Radhus
Annat
 
Äger
Hyr i första hand
Hyr i andra hand
 
 
Ja
Nej
 
 
 
Ja
Nej
Uteplats
Fransk balkong
 
 
 
 
 
 
 
Innekatt
Utekatt (med tillgång till hemmet)
 
Ja, vi önskar Agria
Nej, vi önskar annat bolag
Nej, vi vill inte försäkra katten
 
 
Ja
Nej