Om oss

Om oss

 

 Djurens Chans är en ideell förening med organisations nummer 802453-4037, vi bildade föreningen 2010-06-29 för att ge hjälplösa djur en röst!

Vi arbetar i första hand med hemlösa katter och hundar som behöver omplaceras.

Vår förening är aktiv i första hand i Stockholm och söker alltid volontärer, kontakta oss om du vill hjälpa till. Djurens Chans arbetar endast utifrån jourhem, dvs vi har ingen lokal eller fastighet utan alla katter och hundar finns i hemmamiljöer i familjer.

Vi är en ideell förening, alla aktiva i föreningen är volontärer och dedicerar sin fritid till att hjälpa katterna och hundarna. Föreningen är beroende av allmänhetens gåvor för att klara av ekonomin och kunna hjälpa fler.

 

Alla gåvor är välkomna

Plusgiro: 584660-5, Bankgiro: 716-9550, Swish: 123 694 7279

Du kan läsa mer om oss under respektive flik här på hemsidan.

Djurens Chans är medlemmar i Svekatt.

Vilka är vi?

Kvar sen starten är Angelica, som är ordförande. Hon var med och grundade föreningen. Katt kunskapen har bara växt och vi anser oss aldrig full lärda. 

Emilia började som adoptör och blev sen jourhem och är nu vice ordförande. Emilia är väldigt engageraad kring dom hemlösa och skygg katterna. 

Angelica och Emilia har vidareutbildat sig i bla kattens beteende ur ett etologiskt perspektiv. 

Vi ger mer än gärna råd och tips om du har något du undrar över kring katter.


Vi är så glada att Kjerstin och Kleo som började som adoptörer och sen dök in som jourhem nu också är mer aktiva i föreningens dagliga göromål. 


Det är ju ett suveränt sätt att börja som aktiv, var jourhem och sen utvecklas tillsammans med oss och bli mer involverad.