Katter söker hem

Våra katter

För mer info om varje katt klicka på respektive katts bild!

Här nedan presenteras katterna som söker hem. Våra katter adopteras ut när dom är kastrerade, vaccinerade, id-märkta och försäkrade i Agria. Undantag med kattungar. Adoptionsavgift katter 2500 kr, kattungar 3000 kr (med reservation för ändringar som då står på aktuell katts sida).

Här läser du mer om hur adoption går till: Om adoption

 Här kan du läsa mer om tips och råd kring kattägande: Tips

När du anmäler ditt intresse på en katt så presentera dig så mycket som möjligt och framförallt berätta om hur katten kommer att få bo hos dig. 

Klicka här för att skicka en intresseanmälan (OBS!! EJ bindande)

 OBSERVERA!! Vi har högt tryck med mail och intresseanmälningar och vi jobbar på i den mån vi hinner, tyvärr kan inte alla få svar på sin intresseanmälan.

Om du är intresserad av att adoptera maila in ditt intresseformulär (OBS!! EJ bindande), om du vill komma i kontakt via telefon är det enklaste sättet att maila för att boka en telefontid.

Vi vill göra dig uppmärksam på att vissa katter ligger på vår hemsida men också på Java Whiskers och det kan vara så att på deras hemsida finns det ett tidigaste datum för att göra intresseanmälan (det datumet gäller)

Boka besök på Java Whiskers för att träffa katterna som är där, vi rekommenderar alltid att du har gjort i alla fall ett besök till katterna innan du anmäler ditt intresse på katt som bor där.

Senaste nytt om katterna:

Nya kattungar: Greta, Albert (bokad), Tove, Gösta, Juni och Dottie

Iris och Jorun adopterade

Sixten och vinter är bokade