Jorun

Jorun

Age Widget

Stad: Stockholm

Född: 2023

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja 

Rumsren: Ja

Hund: vet ej


Personlighet:

Charmig och snäll. Nervös men väldigt nyfiken. Hon pratar gärna mycket med en, men hon får inte alltid fram ljud. Kan vara ganska självständig och sover gärna själv, då och då kan hon sova i sängen. Blir alltid glad när man kommer in i rummet hon är i. Hon är försiktig till en början, men älskar små prasselbollar. Hon "spelar fotboll" med dessa. Och bära omkring på jordbitar och bolla omkring med.


Jorun tränar dagligen på att bli buren och hanterad. Hon blir lätt rädd om man närmar sig henne för snabbt. Men med lugna rörelser och mjuk röst, lugnar hon ner sig och kommer gärna fram och gosar.


Framtida hem:

Jorun behöver ett lugnt hem, utan barn, då hon är en stressad katt naturligt. Hon behöver en snäll kattkompis som inte kör över henne, utan kan backa och ge henne plats. Behöver ett hem när man har extra tid att vara med kring matning, då hon gärna äter långsamt och i lugn och ro. Blir det för mycket ljud och annat kring henne, slutar hon äta.


Hon har en liten grej för blommjord och växter. Så viktigt att man inte har giftiga växter och kan ta att hon rotar i jorden litegrann.Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 3000 kr

Kontaktperson: Angelica angelica@djurenschans.se