Prillan

Prillan

Age Widget

Stad: Stockholm

Född: 2019

Kön: Hona

Kastrerad: Ja

Vaccinerad: Ja

Id-märkt: Chipmärkt

Försäkrad: Ja  

Rumsren: Ja

Hund: Nej

Prillan vill ha kattsällksap

Bakgrund:

Hon kommer ursprungligen från en strand i Skåne där hon gick hemlös med sin mamma och bror. När hon var ca 6 månader fångades familjen in och transporterades till Stockholm där de fick komma till Djurens chans. Hon adopterades som kattunge men behöver nu omplaceras pga ändrade levnadsförhållanden

Personlighet:

Prillan är den blyga tjejen med ett hjärta av guld. Än idag spinner hon som en kattunge vid kel trots att hon numera är en vuxen dam på 3 år.Hon älskar sina människor och fyrbenta vänner, men gömmer sig helst när besökare kommer och kommer aldrig vara en katt som är trygg med att kela med okända. Hon är helt enkelt sin "familjs" katt.

Hon är ganska försiktig av sig, höga ljud och snabba rörelser gör henne väldigt osäker.

Prillan är en väldigt matfokuserad tjej, som ofta högljutt talar om för matte att hon vill ha något gott. Prillan har också en tendens att hetsäta/överäta sedan sina dar som hemlös då det var brist på mat. Det betyder att hon skulle behöva banta lite, något som hennes nya hem behöver vara beredda på.


Framtida hem:

Prillan måste bo med snälla kattkompisar, helst en hane då hon tyr sig bäst till hanar. Men snälla honor går också bra. (Hon har bott med bägge och det har funkat jättebra)


Inne/ Ute katt: Innekatt

Adoptionskostnad: 2500 kr

Kontaktperson: Emilia emilia@djurenschans.se